Μερίδες: 4
Συστατικά:
- 450 γρ. πράσινα σπαράγγια
- 200 γρ. φράουλες
- 80 γρ. σπανάκι
- 30 γρ. φιστίκια
- 100 γρ. φέτα
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 κ.σ ξύδι βαλσάμικο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Σκευή και εξοπλισμός: ξύλο κοπής, μαχαίρι, μεγάλο τηγάνι, ξύλινη κουτάλα, σφραγισμένο βάζο, μπολ
Κόβουμε τις σκληρές άκρες των σπαραγγιών και κόβουμε σε κομμάτια σε ελαφριά γωνιά (περίπου 1 cm κομμάτι). Αφαιρούμε το πράσινο φιλαράκι από τις φράουλες και κόβουμε στα τέσσερα.
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίζουμε τα κομμάτια από τα σπαράγγια σε μέτρια φωτιά για περίπου 8 - 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.
Σμίγουμε το σπανάκι, τα τηγανισμένα σπαράγγια, τις φράουλες, την θρυμματισμένη φέτα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λαδόξιδο και πασπαλίζουμε με φιστίκια για το σερβίρισμα.
Αφού ζήσετε τη #enjoytogether στιγμή σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα βρώμικα πιάτα. Με το Somat θα καθαρίζονται εύκολα!
Οι ισχυρές φόρμουλες μας καθαρίζουν ακόμα και την πιο δύσκολη βρωμιά, όπως καμμένα λίπη, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο τον χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!